Vi trenger hjelp av store og små detektiver!
Vi har fått et forsvinningsmysterium her på Norsk jernbanemuseum, som vi ikke finner ut av.

En DVD har på mystisk vis forsvunnet fra museumsbutikken nå rett før påske. Butikkpersonalet har lett og lett, men har ikke klart å finne den. Vi lurer på om det er dukkene i utstillingen som har våknet til liv og driver ap med oss om natten, litt sånn «Natt på museet».

Derfor håper vi at de som besøker oss i disse dagene før påsken, er gode detektiver og kan hjelpe oss å finne den igjen!

Det vanker en liten overraskelse som takk når du forteller personalet i museumsbutikken hvor DVD’en befinner seg. Tilbudet er tilgjengelig lørdag, søndag, tirsdag og onsdag før påske.

Let og finn påskeeggene med overraskelser inni!

Og jammen har ikke påskeharen Kalle tenkt seg innom museet i år også. Han kommer innom mandag kveld og gjemmer noen påskeegg, slik at de som besøker museet tirsdag og onsdag kan bli med i jakten på disse. Let og finn påskeeggene med overraskelser inni.
NB! 10-15 påskeegg pr. dag. Kun ett påskeegg pr. barn.

Museet er åpent følgende dager før påske: lørdag 24. mars kl. 11-15, søndag 25. mars kl. 11-16, tirsdag 27. mars kl. 11-15 og onsdag 28. mars kl. 11-15.  Stengt fra Skjærtorsdag til og med 2. påskedag.

Museumsbillett: Lørdag: Gratis.
Øvrige dager: Barn 65,-/Voksen 100,-/Honnør-student 85,-/Minigruppe (maks. 4 pers.) 300,-.  Barn 0-3 år/medlem venneforening/årskort gratis.