Messen er fulltegnet for utstillere.

Norsk Jernbanemuseum ønsker velkommen til den niende utgaven av modelljernbanemessen.

Vi håper å kunne lage en messe etter samme lest som tidligere – med en god blanding av salg, anlegg i drift, bruktsalg, foredrag og åpent bibliotek.

Vi håper at klubber, foreninger og privatpersoner vil delta for å vise anlegg og at forhandlere/bruktselgere skaper handlemuligheter, slik at vi får en fin bredde på de to dagene. For de som kun stiller med anlegg for å vise dette (ikke har salg), dekker vi transportkostnadene med kjøregodkjørelse iht. statens statser for å frakte anlegget.

Det er mulig å melde seg på allerede nå til årets messe. Fristen for er 1. oktober. Sjekk hvem av dine messekolleger som allerede er påmeldt!
Med forbehold om fulltegning. Dersom det skulle bli stor interesse for arrangementet, forbeholder NJM seg retten til å fordele plass etter prinsippet ”først til mølla”.

Det er ingen deltaker- eller standavgift. Se for øvrig Utstillerreglementet for mer informasjon.

Opprigg
Det vil være anledning til opprigg fredag 1. november fra kl. 15.00 til kl. 21.00 og lørdag 2. november fra kl. 08.00. All opprigg må være ferdig innen kl. 09.45 lørdag.
Vi vurderer åpningstidene, og informasjon om dette kommer etterhvert. Mulig 10.00-16.00 lørdag og 11.00-16.00 søndag.


Overnattingsforslag i Hamar
Du finner bookinglenker til de fleste av disse overnattingsstedene ved å gå inn på lenken.

Vi vil komme tilbake med mer praktisk info når messen nærmer seg, og håper på to innholdsrike modelljernbanedager her på Hamar i november.