Informasjon til MJ-utstillerne

Norsk jernbanemuseum ønsker velkommen til den trettende utgaven av Modelljernbanemessa i 2024.

Vi satser på å kunne lage en messe etter samme lest som tidligere – med en god blanding av salg, anlegg i drift, bruktsalg og åpent bibliotek. Vi jobber også med å få til kurs, workshops, foredrag eller lignende.

Fristen for påmelding er 1. oktober 2024.

Med forbehold om fulltegning og avlysning av arrangementet.
Vi vil få ytterligere færre kvadratmeter til disposisjon på 2024-utvagen av messa. Det kan derfor være slik at vi må gjøre noen prioriteringer i forhold til hvor stor plass man ber om og om man er til stede begge dager. NJM forbeholder seg derfor retten til å fordele plass etter prinsippet om antall dager man ønsker å delta og størrelse på stand. Det kan være vi må avvise stander som ønsker mye plass i 2024. De som ønsker kun å stå en dag, vil også kunne få en dårligere plassering av denne grunn.

For de som kun stiller med anlegg for å vise dette (ikke har salg), dekker vi transportkostnadene med kjøregodtkjørelse iht. statens satser.

Det er ingen deltaker- eller standavgift. Se for øvrig Utstillerreglementet for mer informasjon.

Til påmeldingsskjema

Opprigg
Det vil være anledning til opprigg fredag 1. november fra kl. 15.00 til kl. 21.00 og lørdag 2. november fra kl. 08.00. All opprigg må være ferdig innen kl. 09.45 lørdag.

Overnatting
Det finnes et utvalg av forskjellige overnattingssteder i og rundt Hamar. Sjekk Hamarregionen Reiselivs sin nettportal så finner du kanskje noe som passer for deg.

Overnattingsforslag i Hamar