Norsk Jernbanemuseum ønsker velkommen til den tiende utgaven av modelljernbanemessa.

Vi håper å kunne lage en messe etter samme lest som tidligere – med en god blanding av salg, anlegg i drift, bruktsalg, foredrag og åpent bibliotek.

Vi håper at klubber, foreninger og privatpersoner vil delta for å vise anlegg og at forhandlere/bruktselgere skaper handlemuligheter, slik at vi får en fin bredde på de to dagene. For de som kun stiller med anlegg for å vise dette (ikke har salg), dekker vi transportkostnadene med kjøregodkjørelse iht. statens statser for å frakte anlegget.

Vi åpner for påmelding via siden her om kort tid. Fristen for påmelding er 1. oktober 2020.
Med forbehold om fulltegning. Dersom det skulle bli stor interesse for arrangementet, forbeholder NJM seg retten til å fordele plass etter prinsippet ”først til mølla”.

Det er ingen deltaker- eller standavgift. Se for øvrig Utstillerreglementet for mer informasjon (2019 gjelder også for 2020).

Opprigg
Det vil være anledning til opprigg fredag 6. november fra kl. 15.00 til kl. 21.00 og lørdag 7. november fra kl. 08.00. All opprigg må være ferdig innen kl. 09.45 lørdag.

Overnattingsforslag i Hamar
Du finner bookinglenker til de fleste av disse overnattingsstedene ved å gå inn på lenken.

Vi vil komme tilbake med mer praktisk info når messen nærmer seg, og håper på to nye og innholdsrike modelljernbanedager her på Hamar i november.