Bli med på en nostalgisk reise med veterantog til Grundsetmartn – ett av Norges eldste markeder. Her reiser vi slik man gjorde for 150 år siden, østover fra flatbygdene ved Mjøsa til det store markedet ved Glomma.

Lasskjørerne er en viktig del av martn’sbildet i Elverum. Når vi ankommer Elverum stasjon med Karéttoget, står lasskjørerne klare til å bringe togreisende inn til sentrum. Det koster ingenting ekstra å sitte på med hesteskyssen inn til sentrum. Det kan måtte påregnes noe ventetid hvis de må kjøre mer enn en runde. Reisende må selv komme seg tilbake til Elverum stasjon før toget har avreise. Ca. 15-20 min. å gå fra sentrum.

VIKTIG!
Dette er et gammelt tog uten elektrisitet og fyring. Derfor er det viktig å kle seg godt, spesielt på beina. Det kan være kaldt å sitte på de trebenkene, litt mer behagelig på 2. klasse plysj. Det ligger fleecepledd i toget.

Togruta blir kunngjort sammen med billettsalget i løpet av uke 8, håper vi.

Forhåndssalg hos Ticketmaster. Vi anbefaler forhåndssalg for 2. klasse plysj, da det kun er 24 seter her. Billettsalg vil skje fra toget lørdag 9. mars. Vi starter 1/2 time før avgang på Hamar stasjon og fra toget underveis i Løten og Elverum.

Med forbehold om kansellering og endringer.