MuseumsNATT – ONSDAG 9. mai kl. 18.00-00.45
Totalt har vi med oss seks veteranbusser denne kvelden, og for noen er det kanskje verdt hele MuseumsNATT-billetten å kunne kjøre buss hele kvelden? Dere er hjertelig velkomne til å gjøre det, men vi anbefaler også korte stopp på de sju forskjellige stedene for å få med hva som skjer der, og kanskje ikke minst spise og drikke litt godt i løpet av kvelden.

Program for hele MuseumsNATT 2018!

For at man enklest mulig skal kunne komme seg mellom våre museer under MuseumsNATT har vi satt opp veteranbusser som kjører hele kvelden. Når man har løst billett hos en av oss (kr 250,-), så kan du kjøre så mye buss du bare vil!

Bussene har oppstart på ytterpunktene i ruta, henholdsvis Atlungstad og Domkirkeodden. De første bussene går herfra kl. 17.30. Hele ruta tar ca. 45 min fra Altungstad til Domkirkeodden (eller vice versa). Vi opererer ikke med noen fastlagt rute. Stoppestedene underveis er Migrasjonsmuseet, Kunstbanken (Grønnegata), Kirsten Flagstad Museum (Grønnegata), Hamar bryggeri (Bakgården/Vestre gate) og Norsk jernbanemuseum.

Bussene kjører i en slik rute at det skal ikke være mer enn 15-20 minutter mellom hver bussavgang fra hvert museum. Men det er gamle busser, så det kan oppstå uforutsette hendelser. Ha derfor tålmodighet om noe skulle oppstå med bussene, for det vil ikke være lenge før neste buss kommer.

Siden det er en felles avslutning med konsert i Hamardomen kl. 24.00, går den siste bussen, hvis du skal rekke konserten, fra Atlungstad mot Domkirkeodden kl. 23.15. Det går en buss også 23.30, men da rekker du ikke hele konserten.

Etter konserten vil det bli satt opp 2-3 busser som går til Hamar sentrum/Migrasjonsmuseet/Atlungstad brenneri for de som skal tilbake hit.

Veteranbussene kommer fra følgende selskaper. Noen er eiet av en forening, andre i privat eie:
• HOB bussveteran – vår «egen», lokale veteranbuss
• Biri Bilselskap
• Ottadalen kommunale billag
• Gausdal bilselskap
• Lillehammer-Ringsaker Bilruter (LRB) og
• AFHA bilruter (Alvdal-Folldal-Hjerkinn-Atna) – og denne kommer helt fra Alvdal for å være med å kjøre dere denne kvelden!

Nærmere informasjon om hver enkelt buss får dere ved å spørre bussjåførene!