Til medlemmer av Jernbanemuseets Venner!

Venneforeningen planlegger en tur på Solørbanen, Hamar-Elverum-Kongsvinger-Elverum-Hamar lørdag 17. juni. Turen er kun åpen for medlemmer i Jernbanemuseets Venner. Det vil bli kontroll av billetter, og man må vise gyldig medlemskort for 2023, eller livsvarig medlemsbevis for Jernbanemuseets Venner, for å kunne være med på turen.

Planlagt avgang fra Hamar er kl 13:20. Det vil også være muligheter for påstigning i Løten og på Elverum. Ankomst Kongsvinger kl. 15.40, med avgang 16.00. Det vil være fotostopp på Flisa stasjon kl. 16.39 på returen, og ankomst Hamar vil være 18.30. (NB! Tidspunktene er kun veiledende. Avvik i forhold til oppgitte tider kan forekomme).

Det er Stålvogntoget som kjøres.

Nærmere informasjon om billettsalg, billettpris og rutetidspunkter vil komme ca. 9. mai. Billetter vil bli solgt via Ticketmaster.

Styret i Jernbanemuseets Venner ser frem til å kunne tilby en tur til foreningens medlemmer, og håper mange benytter seg av tilbudet og blir med.

Turen arrangeres i samarbeid med Norsk jernbanemuseum.

Med forbehold om endringer og avlysning.

Er du ikke medlem av Jernbanemuseets Venner?

Jernbanemuseets Venner støtter Norsk jernbanemuseum og arbeider for å skaffe museet midler til fortsatt vekst. Medlemskontingenten brukes derfor til å støtte ulike prosjekter ved museet, spesielt prosjekter museet ikke finner midler til innenfor eget budsjett.

Det koster kr 250,- pr. år å være medlem. Som medlem av Jernbanemuseets Venner får du følgende fordeler:
* Medlem kommer gratis inn på Norsk jernbanemuseum hele året.
* Du mottar gratis Norsk jernbanemuseums årbok, en leseverdig bok som inneholder flere historiske artikler, og som ikke finnes i vanlig salg.
* Du får gratis adgang til jernbanemuséene i Gävle i Sverige, Odense i Danmark og Hyvinge/Hyvinkää i Finland.
* Og ikke minst, du bidrar til å ta vare på jernbanens historie i Norge.

Meld deg inn ved å sende en epost til: vennene@norsk-jernbanemuseum.no eller snakk med oss i museumsbutikken når du besøker museet.

Du vil etter innmelding få tilsendt informasjon om medlemskapet, samt den siste årboken som er kommet ut.

Foto: Mette Larsen

HUSK oblat fra banken din så kortet er gyldig for 2023.