Norsk Jernbanemuseum har fått leilighet på Hamar Vandrerhjem Vikingskipet

Hamar Vandrerhjem Vikingskipet har et oppussingprosjekt de kaller "Alt i Hamar". Ideen er at hver leilighet som skal pusses opp får særpreget for en opplevelse/attraksjon/bedrift som representerer regionen Hamar. Ankerskogen Svømmehall var først ut, dernest Løiten Lys, og nå har Norsk Jernbanemuseum pusset opp "sin" leilighet. Den ble offisielt tatt i bruk 11. januar.

Hvis familien skal overnatte i Hamar, kan dere nå bo i leiligheten "Norsk Jernbanemuseum" ved Hamar Vandrerhjem Vikingskipet. Leiligheten består av oppholdsrom/kjøkkenkrok, soverom med fire sengeplasser og bad. I tillegg er det også to soveplasser på en sovesofa i oppholdsrommet. Leiligheten har TV og gratis trådløs internettilkobling.

Leiligheten av fått et preg av jernbanehistorie med bruk av bilder både i oppholdsrommet og på soverommet. Dette er en familieleilighet og dermed det eneste rommet/leiligheten på vandrerhjemmet som har leker; togleker selvfølgelig. Til leiligheten hører også et par bøker for den som vil fordype seg i litt jernbanehistorie.

For priser og bestilling:

Ring 815 65 672 eller bestill på www.815mjosa.no

  

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar