Aktørene som arrangerer MuseumsNATT er i dag blitt enige om å avlyse. MuseumsNATT skulle etter planen finne sted 20. mai. Dette er et utrolig morsomt prosjekt å jobbe med, og det er derfor med tungt hjerte vi nå velger å avlyse.

Slik situasjonen er med Korona-viruset i dag vurderer vi det til lite sannsynlig at vi kan gjennomføre arrangementet, som blant annet belager seg på å frakte publikum rundt i busser. Med en forholdsvis tidlig avlysing kan vi spare tid og ressurser som senere kan bli brukt til å få gjennomført et fullgodt MuseumsNATT for alle.

Vi jobber nå med å finne en ny dato for MuseumsNATT, og vil så fort vi har noe klart bekjentgjøre dette.

De som allerede har kjøpt billetter vil få muligheten til å bruke disse på neste MuseumsNATT. Skulle ikke ny dato passe vil vi refundere billetten.

Vi hadde masse spennende program planlagt og vi gleder oss allerede til å dele dette med dere når vi kan møtes på MuseumsNATT-bussen igjen!

For ytterligere kommentarer kontakt:
Magnus Sempler Holte
Tlf. 95253184

Vennlig hilsen
Anno Domkirkeodden, Kirsten Flagstad museum, Norsk utvandrermuseum, Norsk jernbanemuseum, Atlungstad bryggeri, Kunstbanken, Hamar bryggeris venner, Storhamar hockeymuseum og Hamar kunstforening.