Velkommen til den 10. Modelljernbanemessa på Norsk jernbanemuseum!

Lørdag 6. og søndag 7. november er vi endelig klare for å åpne dørene igjen til en ny modelljernbanemesse. 34 utstillere har meldt sin ankomst, og her blir det en god blanding av MJ-forhandlere, bruktsalg og store og små anlegg i drift.

Disse er påmeldt til messa

Foredrag
I år har vi også fått foredrag på programmet igjen. Nils’ Småservice vil gi to forskjellige foredrag om digital styring av modelljernbaner. Det ene foredraget er en innføring i faget og holdes både lørdag og søndag. Det andre foredraget er for litt viderekomne (som har hørt del en) og foregår på lørdag.

NB! Begrenset antall deltakere. Ingen forhåndspåmelding. Kun oppmøte.

Les mer

Åpent bibliotek

Museets bibliotek er åpent og bemannet begge dagene.

Åpningstider og billett

Åpent 10.00-16.00 på lørdag og 11.00-16.00 på søndag.

Museumsbillett må løses begge dager: Voksen 100,-. Barn (4-15 år) 65,-. Barn 0-3 år gratis. Honnør-studenter-vernepliktige 85,-. Minigruppe/familie (max. 4 personer) 300,-.

Vil du unngå billettkø?

Vil du unngå billettkø, kan du løse billett for voksen, barn og honnør/student på forhånd. Billettene kjøpes hos Ticketmaster og deres billettavgift på kr 25,- kommer i tillegg til billettprisen. Skal du ha andre billettkategorier (minigruppe, årskort, medlem venneforeningen eller ledsagerbillett) må disse kjøpes på museet samme dag du besøker oss.
Det vil bli billettkontroll ved inngang museet.
Forhåndssalg billett til lørdag 6. november: https://www.ticketmaster.no/event/677763
Forhåndssalg billett til  søndag 7. november: https://www.ticketmaster.no/event/677765

NB! Museets hovedutstilling «På sporet av reisen» med aktiviteter og leker er ikke tilgjengelig denne helgen.

Vedr. Covid-19

Vi ber om at personer som har symptomer på eller har sykdommen Covid-19 ikke besøker museet under Modelljernbanemessa. Det er fortsatt mulig for håndspriting ved besøket hos oss.