Karéttoget kjører adventstur søndag 5. desember 2010

Søndag 5. desember er det klart for årets siste tur med Karéttoget. Bli med på denne adventsturen og få med deg gode opplevelser og god handel ved Løten Nærstasjon og Landhandleri. Dette er en endring i forhold til det som står i vårt årsprogram.

Vi må som vanlig kjøre toget helt til Elverum for å få snudd det, og dermed blir det 55 min. opphold her før vi kjører tilbake mot Hamar. Vi har en 20 min. stopp på Løten på tur til Elverum og en times stopp på veien tilbake til Hamar. På Løten Nærstasjon og Landhandleri kan du:

 

 

Slå deg ned i kafeteriaen og nyt en kopp nykverna kaffe eller «æinsleskaffe» (kaffe latte, cappucino, kaffe mocca) – gjerne med en nystekt vaffel, hjemmebakt kake, kanelsnurr, skolebrød eller kringlebit til. Eller kanskje ei nybakt stasjonsbrødskive eller lefserull med korteist pålegg. Landhandleriet har salg varer fra lokale produsenter i Løten og omegn; Økologisk mel, Økologisk pultost, hjortekjøtt og burgere, smør, lammekjøtt, poteter, gulrøtter, rødbeter, spekemat, egg, honning, brunost av ku og geit, ekte geitost, fløtemysost, surost, kvitost av ku med og uten krydder, mm. I det gamle «ilgodslageret» er det utstilling og utsalg av brukskunst, design og håndverk fra Løten og omegn. Her finner du blant annet smykker, lysestaker, fat og annen glassdesign, keramikk, strikkede/heklede/tovede klær, bunadskniver, herreskjorter i lin, vester og produkter i tre, never, halm m.m.

Togrute

Med forbehold om kansellering/endring

kl 10.30 fra Hamar stasjon
kl 11.00 til Løten stasjon
kl 11.20 fra Løten stasjon
kl 11.40 til Elverum stasjon
———————————
kl 12.35 fra Elverum stasjon
kl 13.00 til Løten stasjon
kl 14.00 fra Løten stasjon
kl 14.30 til Hamar stasjon

Husk varme klær og sko – det er ingen fyring i vognene. Fleecepledd i kupéene.

 

Togbillett (en vei/tur-retur)

2. klasse plysj 100,-/200,-.
3. klasse trebenk 50,-/100,-.
Barn 0-3 år gratis.

Billettsalg på perrongen ved Hamar stasjon 1/2 time før avgang, og fra toget underveis. Forhåndssalg ved Norsk Jernbanemuseum på Hamar.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar