Billettsalget til jubileumstoget på Dovrebanen er igang

Bli med jubileumstoget for å feire at jernbanestrekningen Otta-Dombås er 100 år!
Lørdag 7. desember

Lørdag 7. desember 2013 – markerer Jernbaneverket i samarbeid med Norsk Jernbanemuseum, Dovre kommune, Sel kommune og NSB at det er 100 år siden denne strekningen ble åpnet.

Jubileumsturen er åpen for alle som har lyst til å være med. Jubileumstoget korresponderer med NSBs tog 41 fra Oslo og tog 42 fra Trondheim slik at reisende kan komme fra Trondheim og Oslo for å være med.

Under jubileumsturen fra Otta til Dombås vil de reisende få høre mer om banestrekningens historie, og det vil være underholdning. I en av vognene vises historiske bilder fra strekningen. Denne utstillingsvognen vil være åpen for publikum under togturen og mens toget står på stasjonene.

Posten vil være med ombord i jubileumstoget for å selge spesielle jubileumsfrimerker. Det er to frimerker som settes på en konvolutt og stemples med et stempel hvor Di3.616 er motivet. Dette vil det være mulig å få kjøpt ombord i toget både på Otta stasjon, underveis og på Dombås stasjon.

Hvis du for eksempel kommer fra Osloregionen og har lyst til å være med på jubileumsturen Otta-Dombås, og lurer på hvordan du skal komme tilbake, har du mulighet å bli med toget helt tilbake til Hamar. Fra Hamar er det regiontog videre (kl 20.02 fra Hamar).

Togrute:
Fra Otta kl. 12.00. Til Dombås kl. 12.49.
Fra Dombås kl. 16.00. Til Otta kl. 16.38. Til Hamar ca. 19.15.

Klikk her for kulturprogrammet på Otta og Dombås

Billettpris:
Otta-Dombås kr 175,-.
Otta-Dombås-Otta kr 350,-.
Otta-Dombås-Otta-Hamar kr 700,-.
Barn 0-3 år gratis.

Billettbestilling: tlf. 62 51 31 60.
Billettbestillingen er åpen mandag til fredag 09.00-16.00.

Med forbehold om avlysning/endringer og utsolgt.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar