Vi benytter årets MuseumsNatt-arrangement til å åpne det nyoppførte Kløften godshus og utstilling om stykkgodstransporten langs jernbanen.
Selve åpningen skjer kl. 18.00 – og utstillingen vil være åpen fram til kl. 21.00. Vil også være åpen etter konserten og fram mot 24.00.

Kl. 19:00 og 20:00 vil utstillingsansvarlig, Bjørg Eva Aasen fortelle litt mer om godstransport i Norge. Varighet ca. 20 min.

Utstillingen i godshuset vil være stengt under konserten hvis konserten holdes innendørs.

Bli med på omvisning i vognhallen og Dovregubben. Dette er noe bare forhåndsbestilte grupper får oppleve ved museet. Omvisningen skjer tre ganger i løpet av kvelden, kl 19:45 , kl 20:45 og kl 22:45. Det er ansvarlig for rullende materiell/avd.ingeniør Roar Stenersen som tar dere med.

Hovedattraksjonen denne kvelden er en times konsert med Kalle Føtters orkester  kl. 21.30. Her blir det klassikere fra et variert repertoar som består av pop og rock fra de siste 40 år.

I Restaurantvogna «Kari-Sofie» er det salg av spekemattallerken, øl, vin mm.

Billett til MuseumsNatt løses og koster kr 250,-. Billetten(e) kan kjøpes på hvilket som helst av museene som er en del av MuseumsNatt under kvelden og gjelder for inngang alle steder, samt gratis skyss med veteranbussene.

Billetter kan også kjøpes på forhånd hos Anno

Mer om programmet alle åtte stedene og hvem som er en del av MuseumsNatt 2019

Mer om Kalle Føtters på Facebook – Partybandet med de beste sangene, med høy allsang-/dansefaktor.

MuseumsNatt er følgende steder:

Domkirkeodden
Storhamar Hockeymuseum
Hamar bryggeri
Kirsten Flagstad museum
Kunstbanken
Norsk Utvandermuseum
Atlungstad Brenneri og
Norsk jernbanemuseum

Dette er Kalle Føtters

Kalle Føtters – Partybandet med de beste sangene, med høy allsang-/dansefaktor.

En helaften fylt med klassikere fra et variert repertoar som består av pop og rock fra de siste 40 år, er hva du kan vente deg når partybandet ”Kalle Føtters orkester” står på scenen. Bandet er kjent for sine potpurri med flere allsanglåter innen sjangeren rock, pop og disco.

Bandet har spilt AfterSki i Hafjell i Påsken 2018 og 2019. Kalle Føtters har spilt oppvarming før Vassendgutane, samt delt scene med Madcon, Helene Bøksle og andre kjente artister under eventjobber. Kalle Føtters har også spilt for sponsorer og det norske publikum i Ruhpolding under World Cup skiskyting. Bandet har spilt i Grieghallen, Frognerseteren, sølvgruvene i Kongsberg, i Vikingskipet, Holmenkollen, OL Amfi’n i Hamar (nå CC Amfi), Terningen Arena og på hoteller i Norge og Sverige. For Hamar-publikum er Kalle Føtters mest kjent fra Gregers på 2. dag jul, som tidligere var 5. dagsfest på Svare & Berg. Denne festen er en tradisjon for mange, og hver jul siden 2016 har 400 billetter vært utsolgt flere uker før jul. Under Ølfestivalen på Hamar i 2015 spilte Kalle Føtters for over 2000 i teltet i Strandgata, i 2016 og 2018 spilte bandet under festivalen i teltet på Stortorget. I år spiller Kalle Føtters igjen på Hamar Ølfestival. Ved åpningen av Stortorget i Hamar i 2014 spilte bandet på den store scenen.

Masse god musikk, underholdning, allsang, og ikke minst masse godt humør og spilleglede, er bandets varemerke. Dette gir seg utslag i at der ”KFO” er, er det moro å være.

Bandet som har sin base på Hamar ble startet i 1997, og består av fem spilleglade gutter som har blitt sett i en rekke sammenhenger, både live, og på tv. Kalle Føtters har blant annet spilt for Norges Skiforbund, SponsorLink, Frontpartner, Norsk Fotballdommerforening, Ridderrennet, NM på ski, Forsvarets forskningsinstitutt, Joker Event, Conax, Norsk Tipping, Ringnes, Evry, Skavelen i Hafjell, Entrepenørforeningen, Conecto, Tine, Asko, Hamar kommune, Elverumsdagene, Scandic Juleshow, Sjusjøen skisenter, IKEA Ringsaker, CC Hamar, Storhamar Håndball Elite, Storhamar Hockey, Ridabu IL fotball, Moelven IL fotball, Nordek, Eika forsikring, IF forsikring, Mattilsynet, Sykehuset Innlandet, Tomra, Hedalm Anebyhus, Sodexo, E-CO Energi, Maskinentrepenørenes forbund, Optimera og Norema kjøkken.

Med sin bakgrunn, vet gutta hva som skal til for at publikum skal få en trivelig kveld. Responsen bandet har fått siden oppstarten tyder på at ”KFO” har etablert seg som et partyband som virkelig er å regne med.