Nå har Ticket to Ride-serien kommet med nok en nordisk versjon!

Ticket to Ride – Northern Lights er det neste avsnittet i den bestselgende togreiseserien.

På reisen gjennom Danmark, Norge, Sverige og Finland besøker man de de vakreste stedene når man bygger Nordens mektigste transportimperium med jernbaner og fergelinjer gjennom landskap, skoger, fjord og fjell.

Ta plass – for en fantastisk reise gjennom våre nordiske land!

Ticket to Ride er et morsomt spill som læres på 5 minutter, og tilbyr timesvis med moro for både nybegynnere og erfarne brettspillere. For 2-5 spillere. Fra 8 år.

Pris: 559,-

Lenke til nettbutikken

Vi har også to andre Ticket to Ride spill i butikken:

Ticket to Ride First Journey

Et enkelt, men morsomt og utfordrende strategispill for barna. Etter tur samler man togkort, og har du de riktige kombinasjonene, kan du bygge togruter på brettet. Hver strekning har kun plass til et begrenset antall ruter, så det blir stadig mer utfordrende å finne plass til togrutene!
Antall spillere: 2-4. Alder: 6+.

Ticket to ride Nordic Countries

Ticket to Ride Nordic Countries tar deg med på et nordisk eventyr gjennom Danmark, Finland, Norge og Sverige. Besøk Norges flotte fjorder og de majestetiske fjellene langs Raumabanen, og kjenn lukten av saltvann ved de travle svenske havnene ved Østersjøen. Reis gjennom det danske landskapet hvor vikinger en gang vandret, eller hopp på toget i Finland og kryss polarsirkelen i midnattssolens rike.