Vi planlegger for at vi kan gjennomføre messa i november 2020, og håper at koronasituasjonen endrer seg slik at antall mennesker som kan samles i ett arrangement blir mer enn 200.

Lørdag 7. og søndag 8. november 2020 er det klart for årets modelljernbanemesse her på Hamar, den tiende i rekken. I fjor fant 31 utstillere veien til Hamar, og vi kunne vise frem 15 kjørende anlegg. Og vi håper å kunne få hit like spennende anlegg i 2020 som vi hadde i 2019.

Her blir salg av av nytt og brukt MJ- materiell. Flere anlegg er i drift, noen også barn og voksne kan få prøve å kjøre tog på. Og her er tog i mange forskjellige størrelser, både damp og elektrisk. Hvis du tenker på å handle julegave til en toginteressert gutt eller jente, kan du finne gode tilbud her, både nytt og brukt. Eller kanskje du skal unne deg selv en julegave?

Biblioteket er åpent og bemannet begge dager for den som vil fordype seg i jernbanefaglige temaer.

Ta en kaffe og vaffel eller porsjon lapskaus i kafeen på brua mens du skuer utover utstillingshallen og folkelivet der, før du reiser hjem.

Inngang må betales begge dager for alle besøkende.

Tilgangen til lekeaktiviteter vil være begrenset denne helgen.

Se denne -filmen fra Modelljernbanemessa 2019. Vi hadde besøk av mange fine anlegg dette året. Laget av Bjørn Nicolaisen.

Se også denne  -filmen fra Modelljernbanemessa 2015. Laget av Ørjan Bekkevold.

Bilder fra tidligere messer – alle foto: Mette Larsen.

Utstillere: Klikk her for mer informasjon og påmelding

(denne siden blir oppdatert så fort info er klart).